FAQ

Veel gestelde vragen

Tot hoe laat zijn jullie vandaag geopend? – Per seizoen hebben we andere openingstijden. Op onze homepagina staan onze actuele openingstijden vermeld. Indien we afwijken van de tijden die hier vermeld staan plaatsen we een bericht op Facebook.

Welke smaken liggen er nu in de vitrine? – We kunnen meer dan 50 smaken maken en hebben slechts plek voor 16 smaken in de vitrine. We doen ons best om altijd 8 standaard smaken in de vitrine te hebben liggen, maar ook dit kunnen we niet altijd garanderen. De standaardsmaken zijn: Vanille, Chocolade, Stracciatella, Malaga, Caramel Hazelnootschuim, Citroen, Aardbei en Yoghurt Kersen.

Bezorgen jullie aan huis? – Nee, onze bezorgservice is niet langer beschikbaar.

Moet ik zitplaatsen reserveren? – Nee, de versoepelingen van het RIVM van 1 juli hebben de reserveringsplicht geschrapt. U bent weer van harte welkom om gewoon plaats te nemen als er een plekje vrij is. Let op, zitplaatsen zijn wel speciaal bedoeld voor gasten die komen genieten van de producten die op onze ijskaart vermeld staan. Indien u met een handijsje plaats neemt kunnen we u vriendelijk verzoeken om plaats te maken voor andere gasten. We danken u voor uw medewerking.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.