FAQ

Veel gestelde vragen

Tot hoe laat zijn jullie vandaag geopend? – Per seizoen hebben we andere openingstijden. Op onze homepagina staan onze actuele openingstijden vermeld. Indien we afwijken van de tijden die hier vermeld staan plaatsen we een bericht op Facebook.

Welke smaken liggen er nu in de vitrine? – We kunnen meer dan 50 smaken maken en hebben slechts plek voor 16 smaken in de vitrine. We doen ons best om altijd 8 standaard smaken in de vitrine te hebben liggen, maar ook dit kunnen we niet altijd garanderen. De standaardsmaken zijn: Vanille, Chocolade, Stracciatella, Malaga, Caramel Hazelnootschuim, Citroen, Aardbei en Yoghurt Kersen.

Bezorgen jullie aan huis? – Nee, onze bezorgservice is niet langer beschikbaar.

Moet ik zitplaatsen echt reserveren? – Ja, de richtlijnen van het RIVM laten ons geen andere keus. Maar, indien er plekken vrij zijn kunt u a-la-minute online reserveren.

Kan ik zitplaatsen reserveren voor een groep groter dan 4 personen? – Nee, de indeling van de ijssalon laat het niet toe om groepen groter dan 4 personen bij elkaar te laten zitten, ook als het één familie betreft. Wel is het mogelijk om uw groep op te delen en voor elke groep een aparte reservering te plaatsen.

 

 

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.